Tabla faltuita

Acoperis verde. Terasa verde

Iti doresti un acoperis verde? Nimic mai simplu! Ia legatura cu echipa Izocon Edil din Iasi si fii parte din categoria celor care se implica in protejarea mediului inconjurator. Un acoperis sau o terasa verde are multiple beneficii atat pentru mediu cat si pentru tine.

Acoperis verde, beneficii pentru tine

  • impact estetic deosebit
  • termoizolant, mentine o temperatura constanta in interiorul imobilelor
  • fonoizolant, reduce nivelul de zgomot
  • este durabil
  • poti realiza gradini suspendate

Acoperis verde, beneficii pentru mediu

  • reduce poluarea si diminueaza efectul de sera
  • absoarne apa si reduce riscul de inundatii
  • retine praful si purifica aerul

Un acoperis sau o terasa verde nu mai reprezinta o noutate in Romania. Acest concept sustenabil a fost preluat si imbratisat de dezvoltatori si de beneficiari. Izocon Edil din Iasi hidroizoleaza acoperisuri si terase in vederea realizarii de acoperisuri verzi. Folosim membrane antiradacina de calitate si sisteme de drenaj performante pentru a realiza unele din cele mai frumoase acoperisuri verzi sau terase pline de vegetatie.

Acoperisuri verzi
Acoperisuri sustenabile Iasi

Acoperis cu tabla faltuita

Pentru un acoperis fara varsta, ieftin, usor de montat si de intretinut,  recomandam tabla faltuita. Un acoperis faltuit este versatil permitand o arhitectura simpla sau complexa, fixarea falturilor duble facandu-se cu ajutorul clipsurilor.

Flexibil, intr-o gama variata de culori, acoperisul se monteaza usor si fara strapungeri. Un acoperis din tabla faltuita este o alegere inspirata atat pentru constructii noi cat si pentru realibitarea acoperisurilor vechi sau deteriorate.

Foarte popular in randul constructiilor civile, acoperisul din tabla faltuita este rezistent, ignifug si are costuri de mentenanta reduse. Un alt criteriu pentru care multi dintre clientii nostri opteaza pentru acest tip de acoperis este un raport optim calitate-pret.

Pentru montajul de acoperisuri din tabla faltuita in Iasi, echipa Izocon Edil dispune de profesionisti in lucru la inaltime si echipamente profesioniste pentru aplicarea foilor anti condens, montajul foilor de tabla, a jgheaburilor sau a executia operatiunilor de reparatii.

Acoperisuri cu tabla faltuita Iasi
Rezistanta si costuri reduse

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.