Hidroizolatii

Hidroizolatii acoperisuri si terase

 

Hidroizolatii cu membrane bituminoase

Clasica si eficienta, hidroizolatia cu membrane bituminoase asigura o impermeabilizare exelenta pentru terase si acoperisuri. Covorul din bitum, previne infiltratiile de apa si poate fi folosit si pentru refacerea hidroizolatiilor atat pentru terasele circulabile cat si pentru cele necirculabile.
Metoda suprapunerii longitudinale si transversale este testata si are durata mare de viata. In plus, este o metoda accesibila si in ceea ce priveste raportul calitate-pret.

Ce sunt membranele bituminoase?

Sunt materiale folosite la impermeabilizare. Realizate din bitum aditivat, acestea pot fi armate cu:

  • fibra din sticla
  • poliester netesut

Respectam toate procesele de aplicare a membranelor bituminoase, atat in ceea ce priveste lipirea cu ajutorul flacarii cat si in ceea ce priveste lipirea la rece cu mastic. Straturile succesive de bitum asigura o impermeabiliate excelenta si au o durata de viata de aproximativ 20 de ani.

Pentru lucrari de hidroizolatii cu membrane bituminoase sau menbrane PVC, echipa Izocon Edil din Iasi este la datorie.

Hidroizolatii cu membrane PVC

Moderne si eficiente, hidroizolatiile cu membrane PVC sunt o solutie sustenabila si de durata pentru impermeabilizarea teraselor si acoperisurilor industriale. Cu rezistenta UV ridicata, hidroizolatiile cu membrane PVC protejeaza cladirile impotriva tuturor factorilor de mediu si, bineintetes, a infiltratiilor de apa.

Foarte usoare, flexibile si aderente, hidroizolatiile cu membrane PVC protejeaza atat cladirile cat si mediul inconjurator.

Totodata, realizam si hidroizolatii pentru acoperisuri si mansarde cu:

  • membrane profesionale EPDM
  • mebrane profesionale TPO

Ne dorim sa oferim in continuare cele mai bune solutii si sisteme de hidroizolatie, tocmai de aceea serviciile noastre se aliniaza unor standarde de calitate stricte.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.