Despre noi

Peste 10 ani de experienta in hidroizolatii

Ne place ceea ce facem si fiecare lucrare, indiferent de marime, ne onoreaza.  Calitatea lucrarilor si sistemelor de hidroizolatii este cartea noastra de vizita si garantia unor lucrari viitoare cu materiale certificate si o echipa de profesionisti cu viziune.

Astfel, mereu implicati in proiecte de impermeabilizare si sisteme de hidroizolatii profesionale, atat in Iasi cat si in tara, castigam increderea clientilor nostri si continuam sa oferim servicii ireprosabile. Suntem mereu dornici sa evoluam, sa invatam si sa folosim cele mai noi si mai performante materiale si solutii pentru hidroizolatii acoperisuri si terase.

Protejam cladirile cu sisteme de impermeabilizare moderne si durabile. Astfel, pe langa sistemele clasice cu membrane bituminoase, executam hidroizolatii cu membrane PVC, hidroizolatii cu membrane profesionale TPO si hidroizolatii cu membrane profesionale EPDM.

Hidroizolatii Iasi
Hidroizolatii acoperisuri si terase

Experienta, calitate si profesionalism in servicii de hidroizolatii si impermeabilizari. Preturi competitive si termene respectate.

Protejam cladirile si prevenim infiltratiile

De peste 10 ani prevenim si intervenim prompt in orice problema legata de sistemul de hidroizolatie care ar putea afecta siguranta cladirilor si a oamenilor. Venim cu solutii reale si usor de implementat, asigurandu-le clientilor nostri atat materialele cat si montajul de specialitate pentru hidroizolatii in conformitate cu cele mai inalte standarde calitative.

Tinem pasul cu noutatile din domeniul sistemelor de hidroizolatii si folosim materiale si utilaje care sa sporeasca rezistenta acoperisurilor la factorii de mediu. Totodata, ne-am aliniat curentului sustenabil si folosim materiale cu eficienta UV ridicata.

Pentru hidroizolatii de orice natura, realizarea de acoperisuri verzi, inclusiv realizarea de pardoseli PVC, echipa Izocon Edil din Iasi este pregatita cu materiale si solutii de ultima generatie.

Materiale durabile si ecologice
Impermeabilitate la apa si rezistenta

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.